Sailstar seglarskola
Vi lär dig segla.

Seglarkurser i Sverige. Jollesegling på Teneriffa, Veckor i Kroatien. Grundkurser i segling i jolle, mindre båt och stor båt. Charter och events.

Sailstar utbildar inom segling och arrangerar seglarresor för rekreation och träning. Våra kurser i segling sker i olika båtstorlekar och på olika platser i Sverige och utomlands. Vi har kurser i jollesegling, kurser i 24-fots moderna båtar och i stora 44-50 fots båtar. Våra grundkurser i Sverige är 4 dagar, de i Kroatien 6 dagar, på Teneriffa har vi grundkurser 4 dagar och träningssegling med jolle 1 - 5 dagar.
Kurserna ger dig Seglarintyg 1 och/eller 2 enligt NFB's kursplaner.

Jollesegling på Teneriffa

Grundkurser och träning på Teneriffa
Jollesegling i varma vatten!

Grundkurser och träning

Grundkurser med jolle och jollesegling på Teneriffa. Vi seglar med olika enmans- och tvåmansjollar på södra Teneriffa. Varma vatten. varma vindar! Grundkurser med jolle ca var fjärde vecka och träningar med Laser och RS Aero. Åk dit och träna med exempelvis Emil Bengtson eller Tomas Sandström, eller bara åk dit och hyr en jolle för en dag eller två och segla med oss på Atlanten!

Grundkurs, 4 dgr, stor båt

Seglarkurs med stor 50 fots segelbåt i Stockholms skärgård.
Boende och mat på båten. Torsdag-söndag.

Grundkurser segling 4 dagar

Våra populära grundkurser på en större segelbåt utgår från Viggbyholm, Täby och tar oss på en tur i Stockholms mellersta skärgård. Vi bor på båten, 4 dagar, 3 nätter på vår stora och rymliga 50 fots Beneteau 50 med plats för 6 deltagare. Båten har 5 kabiner, en stor salong med kök och erforderlig säkerhetsutrustning. Våra instruktörer är erfarna och med Fartygsbefäl klass VIII.

Grundkurs, 4 dgr, mindre båt

Moderna 24 fots segelbåtar, dagskurser i Viggbyholm, Täby.

Grundkurser segling 4 dagar

Seglarkurser, grundkurser om 4 dagar där vi utgår från vårt sailcenter i Viggbyholm. Grundkurser i segling över helger eller torsdag-söndag. Moderna 24 fots segelbåtar ger er intensiva seglarkurser där både jollekänsla och storbåtskänsla kommer med. 4 dagars grundkurs eller 2 dagars introduktionskurs alternativt 4 dagars kombinationskurs.