Jobba hos Sailstar

Jobba som seglarinstruktör hos Sailstar!

Sailstar

Jobba på Sailstar

Vill du arbeta som seglarkursinstruktör, seglarskoleutbildare, seglarskoleledare? Sök till oss på Sailstar! Vi är ett bra gäng seglarinstruktörer med Sveriges största bredd inom seglarkursutbud, från små jollar via mellanstora segelbåtar till stora segelbåtar och vi arrangerar kurser i tre länder. Vi söker dig som är bra på att segla och gärna vill lära ut segling. Om du är ung eller äldre och vill utbilda inom jollesegling eller kölbåtssegling spelar ingen roll, vi har behov av många.

Vad bör du kunna?

Vi söker dig som är van seglare och helst att du har arbetat med seglarkurser eller annan utbildning. Du som är yngre bör ha gått antingen någon av våra eller någon klubbs seglarskolor själv. Meriterande är förstås att du har Förarintyg, Kustskepparen eller Fartygsbefäl klass VIII. Bra är också om du kan olika språk, svenska och engelska är ett krav vi har.

Vi söker nu!

Seglarinstruktör mindre segelbåt och jolle, Stockholm
Till säsongen 2023 ökar vi antal kurser med våra mindre och helt nya segelbåtar - Aira 22. Vi behöver fler instruktörer för dessa. Kurserna under sommaren är måndag till onsdag, torsdag till söndag så arbetsschemat kommer främst att följa dessa kurser.
Vi ser att du älskar segling och att utbilda och att du givetvis har seglat en del. Vi söker både instruktörer på juniornivå och på seniornivå.
Seglarinstruktör större segelbåt
Vi söker dig som vill arbeta som seglarinstruktör på vår större båt, Operah, en Beneteau 50. Kurserna sker på båten med logi på båten torsdag-söndag. Du måste kunna segling och utbildning och du måste ha Fartygsbefäl klass VIII. Kurserna är alltid torsdag-söndag och du provianterar båten på onsdagar.

Skicka in din anmälan till Tomas Sandström!, Välkommen!