Gistholmen 2021

En av många pärlor i Stockholms skärgård

Tyvärr planerar vi inga Gistholmsveckor 2022.
Sailstar har arrangerat mängder av seglarkurser ute på Gistholmen, med start 2010. Gistholmen är en liten ö i mellersta skärgården, nära till Ingmarsö där vi hittar restaurang och affär.
2020 återkom vi till Gistholmen efter att den varit stängd för renovering under tre år. Nu finns där fantastiskt mysiga stugor, en härlig bastu och en stor grillplats!
Vaxholmsbåtsbrygga precis vid grillplatsen och fantastiska vatten att segla på. Vi åker dit vecka 31 och 32 och tar med oss två Diva 24:or och ett antal jollar för kurser och träning därute. Det ska bli fantastiskt roligt!
Stugorna är 4-bäddsstugor, ett rum med pentry, matbord och en bäddbar soffa. Badrum med rinnande kallt och varmt vatten. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovloft med 2 sängplatser. Vi har bokat ett antal av dessa till oss. På dagarna kör vi seglarkurs, på kvällarna grillar vi tillsammans. Självhushåll. I kursens pris ingår logi i fyrbäddsstuga mellan måndag till söndag. Kursen är tisdag - lördag. Jolle- och Diva 24-kurserna går parallellt.
Grundkurserna ute på Gistholmen är samma kurser som våra fyra dagars grundkurser men med en extra dag. Lite mer segling! Vi seglar på fjärden innanför Gistholmen, ute på Träsköfjärden och vi seglar till någon annan ö och lägger till, badar och fikar.
Proviantering kan göras på intilliggande Ingmarsö. Självhushåll i stugorna.
Mer info om Gistholmen!