Träna segling med oss!

Vi tränar segling! En till två kvällar i veckan, nästan hela sommaren.

Jolleträning

Vi tränar segling med våra Diva 24:or och våra jollar i Viggbyholm, större delen av sommaren!
Planen är att starta med Divaträningen onsdag den 13 maj och därefter så tränar vi varje onsdag fram till 9 september. Tiderna är 18.30 - 20.30, en halvtimme tidigare från och med 19 augusti. Två onsdagar är det ingen träning - 5 respektive 12 augusti eftersom vi är ute med både Divor och jollar på Gistholmen de veckorna och vi planerar att ha två extra träningar torsdagarna 4 och 11 juni.
Jolleträningen kör på måndagar med start 8 juni, fram till 13 juli och därefter 24 och 31 augusti. Jolleträningen startar kl. 18.00 och pågår till 20.30, ute på vattnet mellan 18.30 till 20.00 cirka.
Vi tränar segling, varierande träning allt från segelsättning, gennakersegling, fart på kryss, fart på undanvind, slag, gippar, starter.

Enkelt att vara med!

Du skriver upp dig på listan genom att mejla oss och får sen ett mejl (från bokat.se) två dygn innan träning där du svarar om du kan komma eller inte. Valfritt. Varje träning betalas på plats, 250 kr. Uppge i ditt mejl om du vill vara med på båda listorna eller bara någon av dem. Träningarna blir av vid minst 4 deltagare per klass och kväll. Max deltagare per kväll är 8.

  • Förkunskaper: Geomgången grundkurs eller liknande kunskaper. Observera att detta är träning och inte en grundkurs. Deltagare ska kunna simma 200 meter i öppen sjö.
  • Plats: Viggbyholm, Täby kl kl 18.00 (jolle måndagar) och 18.30 Diva 24 onsdagar.
  • Pris: 250 kr per tillfälle. Swishbetalning
  • Innehåll: Vi tränar segling måndagar och onsdagar. Momenten varierar.
  • Bokning: Skriv upp dig på listan!