Grundkurs stor båt Teneriffa

Grundkurs stor segelbåt Teneriffa!
Sailstar arrangerar även grundkurser med stor segelbåt där vi seglar i och runt Teneriffa på Kanarieöarna. Sailstar utgår från San Miguel med jollesegling och numera även med en stor segelbåt, en Beneteau Oceanis 46.1. Kursen är fem dagar, måndag till fredag med logi ombord mellan lördag och lördag. Båten har fem kabiner med tio kojer och plats för sex deltagare.
Kursen är en grundkurs i segling ombord på en större segelbåt. Vi lär oss grunderna i segling och kursen leder till (mot tillägg) till Seglarintyg 1 och om du har Seglarintyg 1 samt Förarintyg även till Seglarintyg 2. Om du har alla dessa tre intyg (Förarintyg, seglarintyg 1 och 2 kan denna kurs ge dig seglarintyg 3.)
Vi lär oss även navigering, väjningsregler, segling i teori och praktik, knopar, manövrering av större båt, tilläggning, sjövett och en hel del annat.
I kursen ingår kurs och logi ombord på båten 7 nätter.
Kursfakta
Under vintern 2022 arrangerar vi denna grundkurs tre veckor, 17 - 18 januari, 14 - 18 februari och 21 - 25 mars.
Pris 9 450:- inkluderar grundkurs segling, logi 7 dagar ombord på båten. Din resa till Teneriffa tillkommer. Matkostnader, hamnavgifter och bränsle tillkommer enligt självkostnadspris, räkna med ca 1 800 SEK för detta. Måltider (främst middagar) i hamnar tillkommer. Logi ombord från lördag till lördag.

Om båten, Beneteau Oceanis 46.1
Längd: 14. 6 m
Bredd: 4.5 m
Deplacement 10.6 ton
Länk till Beneteau Oceanis 46.1.

Platsen

Map to Sailstar sailing centre Map to Sailstar sailing centre Map to Sailstar sailing centre
  • Vårt seglingsområde:
    Seglingsområde Teneriffa
    Föreslagen rutt runt Teneriffa och till La Gomera, ca 180 sjömil.